Ezo

Ez a 22 éves srác idézte meg Michael Jackson szellemét

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.29 | 12:17
  • trendindex: 2

A sztár nővére, La Toya Jackson kérte a médium, Tyler Henry segítségét.

Michael Jackson távozása nagy űrt hagyott maga után – nemcsak a popzene, de a család is megsínylette az énekes távozását. La Toya Jackson nem bírta tovább, mostanáig várt, hogy felkeresse Tyler Henryt, aki közismert médium Hollywoodban, hogy megtudja, hogyan is halt meg testvére.

A post shared by Tyler Henry (@tylerhenrymedium) on

A 61 éves nőt egy ideje kísértette már testvére, és az is nagyon megrázta, amit most a spiritisztától hallott.

La Toya hozzám jött, mert nyugtalanította a kérdés, mi is történt valójában szeretett öccsével, és mi vezetett Michael halálához.

számol be a médium. És ezzel az énekesnő nincs egyedül – a fél világ kíváncsi, hogyan hunyt el a moonwalk mozgásáról híres popsztár.

Kik voltak akkor a szobában és kik nem? Tudta-e Michael, hogy Conrad Murray, az orvosa kezei közt fog meghalni? Több kérdés is felmerült a családban, az események bekövetkezését illetően, melyeket ha időrendbe teszünk, bizony értelmet kapnak. Így már La Toya is jobban el tudja engedni a testvérét.

A 22 éves Tyler azt mondja, hogy Michael mindig is tisztában volt a küldetésével, mely szerint a feladata az volt, hogy a szeretetet és a tudatosságot terjessze. Egész személyiségével ezt is sugározta, amíg csak élt – írja a New Idea.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló