Ezo

Ezt a 3 csillagjegyet a legkönnyebb jó ételekkel levenni a lábáról

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.22 | 12:08

Három csillagjegy, egy szenvedély: a gasztronómia. Igaz, egy kicsit másképp… 

Bika

A Bika érzéki természetű, imádja, ha finomságokkal kényeztetik. Ha választania kell négy-öt lehetséges randiprogram közül, szinte biztos, hogy az éttermet vagy a közös főzőcskét választja (talán még a masszázs az, ami hasonlóképp felgyújtja a fantáziáját). A megfelelő időben és helyen nyitott új dolgokat kipróbálni, de a régi, jól bevált kedvenceinek soha nem képes ellenállni.

Rák

A végtelenül házias, gondoskodni különösen szerető Rák imád főzni, de azt is nagyon élvezi, ha őt kényeztetik gasztronómiai különlegességekkel. Szívesen próbál ki új dolgokat, de számára a tálalás, a körítés épp olyan fontos, mint maga az étel. Szereti a meghitt, hangulatos éttermeket, otthon pedig a szépen feldíszített asztalt és a különleges hangulatvilágítást. Ha ezekkel kedveskedsz számára, egészen biztosan hálás lesz érte.

Bak

A Bak imád enni, de egy dologra vigyázz: meglepően konzervatív és hagyománytisztelő, ha kajáról van szó. Bár a hétköznapok szintjén nyitott és kíváncsi, egyáltalán nem biztos, hogy szívesen kísérletezik olyan ételekkel, amelyeket nem szokott meg. Egy jó marhapörkölttel, egy házias ízvilágú, friss alapanyagokból készült rakott krumplival azonban biztosan nem lőhetsz mellé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.