Ezo

3 csillagjegy, akik számára nagy változásokat hoz az idei ősz

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.03 | 16:48

Nézzük csak, melyik három csillagjegy számíthat izgalmas és fontos eseményekre az elkövetkező időszakban.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos jegy szülöttei mindig is a vezető típusúak voltak, és az idei ősz sem lesz kivétel. Az Uránusz és a Jupiter kedvező hatásai miatt a Kosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy kibontakozzanak karrierjükben és üzleti életükben. Vállalkozó szellemük új projektekig, vállalkozásokig vezetheti őket, amelyek hosszú távon is sikeresek lehetnek. Az ősz számukra az új lehetőségek és a kreatív ötletek időszaka lesz. Emellett az is lehet, hogy a szerelem terén is változások várnak rájuk. Ha egyedülállók, új és izgalmas kapcsolatokba léphetnek, míg a párkapcsolatban élők mélyebb kötelmeket építhetnek ki partnerükkel.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegy szülöttei mindig is kíváncsiak és érdeklődőek voltak, és az idei ősz sem fog csalódást okozni számukra. A Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, idén, az őszi hónapokban is támogatja őket az új ismeretek és készségek megszerzésében. Ez egy jó időszak lehet az új tanulási lehetőségek felfedezésére, legyen szó új nyelv megtanulásáról, hobbik kipróbálásáról vagy szakmai fejlődésről. Az Ikrek számára az ősz a gyümölcsöző kommunikáció és a kapcsolatok időszaka is lehet. Új barátokat szerezhetnek és mélyebb kapcsolatokat építhetnek ki a már meglévő ismerőseikkel.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegy szülöttei mindig is erősek és elszántak voltak, de az idei ősz nagy változásokat hozhat számukra. A Mars, a Skorpió uralkodó bolygója, erős energiákat hoz magával, amelyek segítségével képesek lesznek elérni céljaikat és átformálni az életüket. Az ősz a Skorpió számára a személyes átalakulás időszaka is lehet. Lehetőségük lesz arra, hogy megszabaduljanak a múltbeli terhektől és új életet kezdjenek. Emellett a párkapcsolat terén is komoly változásokat hozhat az ősz. Ha egyedülállók, új és szenvedélyes kapcsolatokba léphetnek, míg a párkapcsolatban élők mélyebb és szenvedélyesebb kapcsolatot építhetnek ki partnerükkel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Belföld
Azonnali riasztást adott ki az OTP
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 06.