Ezo

Borzalmas velük lenni? – Ezek a legféltékenyebb csillagjegyek

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.19 | 18:18

Ők tényleg elég féltékenyek tudnak lenni!

Szűz

A tipikus perfekcionista Szűz talán nem párkapcsolati téren brillírozik ezzel a tulajdonsággal. Magával szemben is hatalmas elvárásokat támaszt, így ha azt tapasztalja meg, hogy valamiben nem ő a legjobb, a legkiemelkedőbb, akkor azt hatalmas bukásnak veszi és irigyen vizslatja a fölé kerekedő személyt. Soha nem nyugszik, hiszen mindig ő akar az első helyen lenni.

Skorpió

Az egyik legrosszabb a csillagjegyek között. Állandóan piszkálódik, és szúrós megjegyzéseket tesz, ha neki nem tetsző dolgot tapasztal és félti a helyzetét az élet bármely területén. Párkapcsolatban sem kegyelmeznek, ha azt veszik észre, hogy nem az elvárt módon viselkedik a kedvesük, aminek azonnal hangot is adnak. Érdemes egy őszinte és mély beszélgetéssel helyrerakni bennük a dolgokat.

Kos

A Kosok jellemzően hangulatemberek, akiket nagyon könnyen és hirtelen el tud ragadni a szenvedélyük. Ilyenkor, mintha nem is azzal a személlyel állnánk szemben, akit megismertünk. Az érdekes az, hogy amilyen hirtelen jön a vihar, olyan gyorsan el is ül és még ők maguk is meglepődnek azon, hogy mi is történt éppen. Nincs bennük rosszindulat, de nehezen uralkodnak az érzelmeiken.

Rák

Az érzelmes Rákok talán abban érdekesek, hogy ők a világért sem akarnák a tudtodra adni, ha féltékenység mardossa őket. Inkább csendben szenvednek magukban, csak ne kelljen szavakba önteni ami bennük zajlik. Mivel nagyon érzékenyek, ezért könnyen vesznek magukra olyan dolgokat, amiket nem kellene. Sajnos a kimondatlan negatív érzelmeket feloldani is sokkal nehezebb bennük.

Oroszlán

Az Oroszlán a hatalomvágya és a birtoklási kényszere miatt le sem tagadhatná, hogy a féltékenység egyik királya. Nehezen viselik, ha nem ők vannak a középpontban és nem őket csodálja mindenki. Ha a párjuk csak fél szemmel is oldalra néz, már kirobban belőlük az üvöltés és nem rejtik véka alá az érzelmeiket.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló