Ezo

Heti horoszkóp – hatalmas meglepetések, és nehéz küzdelmek

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.09 | 15:48
  • trendindex: 2

 November második hete elég szélsőségesen alakul majd.

Egyeseknek rengeteg meglepetést, másoknak sok nehézséget tartogatnak a következő napok. Íme a heti horoszkóp. November második hete elég szélsőségesen alakul majd, a heti horoszkóp hatalmas magasságokat és mélységeket ígér.

Kos (03.21 – 04.19)

A héten a szokásosnál is jobban elhatalmasodnak önön az érzelmei, ráadásul hol rendkívül boldognak érzi magát, hol pedig sötéten és reménytelennek látja a dolgokat. Épp ezért ezek a napok a drámai összeveszésekről és a nagy kibékülésekről szólnak majd.

Bika (04.20 – 05.20)

A héten nagyobb szüksége lesz egy társra, mint bármikor. Ha párkapcsolatban él, nyugodtan támaszkodjon a szerelmére, kérjen tanácsot és hagyja magát megvigasztalni is. Ha egyedülálló, a családjára és a barátaira mindig számíthat, ezt tartsa szem előtt!

Ikrek (05.21 – 06.21)

Az összpontosítás nem az erőssége, de a héten valahogy a szokásosnál koncentráltabb és céltudatosabb lesz. Ennek köszönhetően óriási sikereket érhet el a munkájában, behozhatja minden lemaradását, sőt kifejezetten előnyös ismeretségeket, üzleteket köthet.

Rák (06.22 – 07.22)

Ez a hét a felhőtlen szórakozásról, kikapcsolódásról, pihenésről szól majd. Könnyen és szívesen ismerkedik, sőt új barátságokat is köthet. Ezek ráadásul nem csak a magánéletében válnak előnyére, a karrierjén is hatalmasat lendíthetnek.

Oroszlán (07.23 – 08.22)

Az elmúlt időszakban rengeteg időt és energiát fektetett a munkájába, ezen a héten viszont az üzleti ügyek helyett a családja kerül a figyelme középpontjába. Végre lesz ideje bepótolni minden programot, beszélgetést, értékes együtt töltött időt, amiről korábban le kellett mondania.

Szűz (08.23 – 09.22)

Fellángol önben a bizonyítási vágy, meg akarja mutatni a környezetének, hogy mire is képes valójában. A tettvágyát nem kevés szerencse is kíséri, így sikerrel vesz minden akadályt, és minden téren kiemelkedően teljesít.

Mérleg (09.23 – 10.22)

Párkapcsolati problémák árnyékolhatják be a hangulatát a héten, sajnos van néhány komoly ellentét, amelyekre már jó ideje nem találja a megoldást. Ezek csúcsosodnak ki most, de döntsön elhamarkodottan!

Skorpió (10.23 – 11.21)

Nehezen találja a hangot a környezetével, főleg igaz ez a kollégáira. Teljesen ellentétesen gondolkozik, mást akar és mást is tesz, mint a társai. Ebből a makacsságból óriási gondjai lehetnek…

Nyilas (11.22 – 12.21)

Sem lelkileg, sem fizikailag nem érzi a topon magát, besokallt és kimerült. Ez a hét jó alkalom arra, hogy pihenjen, hogy letisztázza a gondolatait és az érzéseit. Sőt, egy kis sportolás vagy egy méregtelenítő kúra is jót tenne!

Bak (12.22 – 01.19)

A jövője kerül a középpontba, minden gondolata akörül forog, hogyan tudná elérni hosszútávú céljait. Tervezget, számol, álmodozik, de végül összeáll a kép, mire is vágyik és mit kell tennie mindezért.

Vízöntő (01.20 – 02.18)

A lehető legváratlanabbul, szinte villámcsapásként talál önre a szerelem. Ráadásul egy régi barátság alakul át egyik pillanatról a másikra. Élvezze ki minden percét, és ne agyaljon feleslegesen olyan kérdéseken, hogy „miért pont most?”, vagy hogy „eddig hogy nem vette észre?”

Halak (02.19 – 03.20)

Egyre frusztráltabb, egyre idegesebb, mert nem szeret várni, most mégis kénytelen türelmesnek lenni. Tartson ki, mert egy elkapkodott döntés, egy meggondolatlan cselekedet most visszafordíthatatlan károkat okozhat!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.