Ezo

Ilyen veled a szex, a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.18 | 09:18
  • trendindex: 3

Mondd meg a csillagjegyed, megmondjuk, milyen veled az ágyban.

Kos

Maga az üzekedő kos képe az, ami a leginkább analóg az étvágyaddal és szenvedélyed intenzitásával. Ezzel nincs is gond, hiszen kortól és nemtől függetlenül tüzes vagy, viszont a türelemmel lehetnek gondjaid, hogy kivárd, amíg a partnered is átveszi a lüktetésed.

Bika

Az érzéki természetű Bika az orális kényeztetés nagymestere. Imádja, ha kényeztetik, akár órákon keresztül is, ugyanakkor ő maga is szívesen ad ebben a formában. Egy Bika nő hibátlanul mélytorkozik, a Bika férfi pedig bármeddig képes elmorzsolni az ábécét odalent.

Ikrek

Mindenki tudja rólad, hogy imádsz flörtölni, és egyszerre akár több vasat is tartasz a tűzben. A gyors, izgalmas menetek izgatnak a legjobban, akár váratlan, extrém helyszínen is.

Rák

A Rák rendkívül intuitív, nagy erénye, hogy könnyedén képes partnerére hangolódni bármikor. Ha viszont nyomasztja valami, egyszerűen képtelen a szexre.

Oroszlán

Akkor tud igazán úgy teljesíteni, mint az állatok királya, ha sokat dicsérik és elismerik vonzerejét. Élvezi a hatalmi alapú szerepjátékokat, egy kis korbács jó eséllyel feltüzeli majd.

Szűz

A precíz és pontos Szűz tudja, mi izgatja a legjobban, és ezt nem fél kommunikálni sem. Persze általában nem mondja, hanem mutatja az intim zónákat és mozdulatokat, amik feltüzelik.

Mérleg

Nagyon nehezen oldódik fel, nem vihető könnyen ágyba, de ha már tűzbe jött, órákon át képes szenvedélyesen szerelmeskedni. Utálja, ha sürgetik, csak nyugodt körülmények között tud nagyokat élvezni.

Skorpió

Szenvedélyes szerető, de a hagyományos szex sokszor untatja. A partnerének olykor égnek áll a haja extrém kívánságaitól. A szerepjáték nagy kedvence.

Nyilas

A spontán kalandokat szereti, a megszokott dolgok untatják. Nagy álma extrém, nyilvános helyen szexelni, de sokszor ez a kép csupán a fantáziák szintjén ragad meg. Ha csak 5 perc van egymásnak esni, ő lazán belefogna…

Bak

A Bak számára fontos a rendszeres, érzéki, hosszú szex, de ragaszkodik is kényelméhez. Imádja a hosszú előjátékot, ami már szinte fontosabb számára, mint maga az orgazmus.

Vízöntő

Kreatív és kíváncsi, imád játszani az ágyban. A különféle szexjátékok és az erotikus társasjáték abszolút olyasmi, ami kedvére való.

Halak

Rá kell hangolódni lelkileg ahhoz, hogy szexuálisan megnyíljon. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem volt még egyéjszakás kalandja, de mindenképpen lelkizés előzte azt meg.

kép: Artem Labunsky, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.