Ezo

Ez a három csillagjegy mindenkinél jobban élvezi a szexet, figyelem, mutatjuk!

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.24 | 19:18

Sőt, van köztük, aki már szinte már nimfomániás…

Halak

Minden jegy képviselői közül a Halak azok, akik a leginkább a homlokukon viselik érzéseiket. Az első pillanattól fogva teljes odaadással vetik bele magukat a szerelembe, a szexbe, hiszen van egyfajta naiv, romantikus hitük, miszerint aki a szívét követi, azt nem érheti baj. Amikor testiségre kerül a sor, ugyanilyen érzelmesek, még ha – bár ez ritka – egyéjszakás kalandról is van szó… ha tehát 15 percig van veled, 15 percig érzed úgy, mintha rajongana érted…

Skorpió

Szenvedélyes típus, de mivel közben a játszmákhoz is ellenállhatatlanul vonzódik, eleinte nem mutatja ki érzelmeit. Hajlamos az őrült rajongásra és rögeszméssé válhat, de közben igazi transzformációra képes a szerelem nevében. Ha szeret, kényeztet a végsőkig az ágyban és az asztalnál egyaránt, cserébe azonban tőled is elvárja, hogy kitartó és fáradhatatlan légy az ágyban.

Rák

Hihetetlenül érzelmes, ragaszkodó. Óriási szeretet- és szerelemdózisra van szüksége ahhoz, hogy életben maradjon, épp ezért a szexet is imádja. Sokan konzervatívnak hiszik, de ha épp nem jut neki szerelem, szexelni akkor is vágyik… akár egy idegennel is. Ha odavan érted, rögtön tudod: gyengédségével és gondoskodásával halmoz el az első pillanattól fogva. Emlékszik minden apró szerelmével kapcsolatos részletre, és sokan szentimentálisnak és túlérzékenynek tartják, de közben a kreatív, vad dolgokat sem veti meg a szexben.

kép:  Dainis Graveris, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló