Ezo

Erre a 3 csillagjegyre vár nagy siker 2022-ben

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.28 | 13:48
  • trendindex: 6

A tehetség és a szorgalom sokszor kevés a sikerhez: az önmagunkba vetett hit az, ami segít igazán előre jutni. A legjobban ezen a fronton ők állnak…

Oroszlán

Maga a megtestesült magabiztosság, belső ereje 2022-ben pedig csak tovább erősödik. Sokszor szinte már önelégült is, hogy neki csak igaza lehet, de közben folyamatosan képzi is magát. Az Oroszlán tudja, mit érdemel, és nem is, éri be ennél kevesebbel. Remek önérdek-érvényesítő, és nem hagyja, hogy elvegyék a kedvét attól, amiben hisz. 2022 sok kedvező meglepetést tartogat számára.

kép: Photo by Isabela Kronemberger on Unsplash

Skorpió

Tisztában van a hibáival, de alapvetően elégedett magával. Ha a tükörbe néz, elégedett azzal, amit lát, és a munkahelyen is profin képes menedzselni magát az új évben. Olyasmibe is bátran belevághat most, amiben talán nem ő a legtehetségesebb, de annyira hisz magában, hogy 2022-ben sikerre is viszi ügyét.

Bak

A Bak nem hiszi magát tökéletesnek, de képes teljesen függetleníteni attól, ki mit gondol. Sikerének titka a híres lexaromtabletta precíz alkalmazása, és persze annak biztos tudata, hogy ő azért a maga módján igenis pótolhatatlan. 2022-ben lesz olyan munkahelyi kontextus, ahol bizonyíthatja: tud valamit, amit mások talán nem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Nagy bajban van Marics Peti
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 19.