Gasztró
A hókávé a legédesebb módja, ahogy a reggeli elixíred csak elkészülhet
A kaliforniai Café Majiban lehet megkóstolni ezt a finomságot, sőt, nemcsak kávéval, hanem akár forrócsokival, vagy limonádéval is nyakonönthetjük a cukorfelleget, amit az italunk mellé kapunk.
Emlékeztek, mikor írtunk róla, hogy a vattacukor ismét hódít a világban? Gyerekkorunk kedvence úgy tűnik letaszíthatatlan trónjáról, most már kávéval is kombinálják a ragacsos finomságot.
A hókávé névre keresztelt csoda egyébként nem más, mint egy óriási adag vattacukor, amit forró kávéval kell leönteni ahhoz, hogy felolvadjon és megédesítse az italt. Elképzelni se akarjuk ennyi cukortól mennyire lesz émelyítő a fekete kávé, de úgy tűnik, a dolog egyre népszerűbb, legalábbis Instagramon megállás nélkül posztolnak róla.
Fotók: Instagram / jennydara, faithima25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.