Gasztró

A hókávé a legédesebb módja, ahogy a reggeli elixíred csak elkészülhet

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.09 | 07:21

A kaliforniai Café Majiban lehet megkóstolni ezt a finomságot, sőt, nemcsak kávéval, hanem akár forrócsokival, vagy limonádéval is nyakonönthetjük a cukorfelleget, amit az italunk mellé kapunk.

Emlékeztek, mikor írtunk róla, hogy a vattacukor ismét hódít a világban? Gyerekkorunk kedvence úgy tűnik letaszíthatatlan trónjáról, most már kávéval is kombinálják a ragacsos finomságot.

A hókávé névre keresztelt csoda egyébként nem más, mint egy óriási adag vattacukor, amit forró kávéval kell leönteni ahhoz, hogy felolvadjon és megédesítse az italt. Elképzelni se akarjuk ennyi cukortól mennyire lesz émelyítő a fekete kávé, de úgy tűnik, a dolog egyre népszerűbb, legalábbis Instagramon megállás nélkül posztolnak róla.

@yo_she_z által megosztott bejegyzés,

Fotók: Instagram / jennydara, faithima25


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló