Gasztró

Igazi kebabszörny született Isztambulban!!!

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.29 | 20:15

Nálunk inkább a gyros név az ismert, de Törökországban inkább iskender, esetleg dönernek kebabnak hívják. Az eredményen ez nem változtat: ekkora húsnyársat még nem láttál!!!

A csirkehúsból összeálló, de fatörzs méretű húshegyet egy turista kapta lencsevégre Isztambulban, a magyarországi gyrososoknál pörgő nyársak ehhez képest kb. olyan vastagságúak, mint egy fűszál egy gázpalackhoz képest. Te jószagú szent pitakorong, egy ilyen láttán bizony egy alaszkai favágó is csak vakarná a fejét, egy hód pedig azonnal a szívéhez kapna:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló