Tudomány

Házi sörfőzdére kalapoztak pénzt a Kickstarteren – hamar elérték a kitűzött cél dupláját

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.11 | 07:21

Legszebb öröm a söröm!

Alig hét (7) óra alatt elérte a kitűzött célt a Kickstarteren az a csapat, amelyik egy házi sörfőző berendezés kifejlesztését ígérte be a világnak. Sőt, a kért 350 ezer dollár jócskán túllépve már 750 ezer dollárnál járnak!

A mobilról is irányítható Pico C forradalmasíthatja a házi sörfőzést, mert gyakorlatilag nulla előképzettséggel, a masina és az alapanyagok beszerzésével is főzhetünk sört otthonra. A nagy újítás az, hogy a gép végtelenül leegyszerűsíti a sörfőzési folyamatot, ráadásul a tervezők az ígéretük szerint nem bíztak semmit a véletlenre, a hozzávalókat és recepteket tartalmazó PicoPaks-ok használatával tökéletes és magas minőségű sört főzhetünk – egyszerre max öt litert. Plusz ismert kisüzemi sörfőzdék népszerű tételeit is megpróbálhatjuk előállítani hála a pontos útmutatásnak.

Sörfőző gépre adományokat gyűjteni nagy ötlet, van magyar versenyző is, a Brewie ők szintén jó nagy összegeket kalapoztak össze az appal szabályozható sörfőzőhöz a Kickstarteren. Szóval valamelyik géppel nemsokára biztosan otthon is főzhetjük a sört távirányítással, amíg mi dolgozunk vagy tanulunk valahol. Este aztán pár liter jó habos sörre érhetünk majd haza.

via GIPHY

A készítő PicoBrew korábbi fejlesztése a több díjat bezsebelő Pico S jól vizsgázott már otthoni körülmények között, az új testvérrel pedig minden eddiginél egyszerűbb és költségkímélőbb lesz főzni a friss sört. A céget egyébként 7 éve alapította Bill Mitchell, Jim Mitchell, és Avi Geiger azzal a céllal, hogy minél szélesebb közönség számára tegyék elérhetővé a házi sörfőzést – 300 dollárért most még mi is bejelentkezhetünk egy gépre!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló