Gasztró

Kapaszkodj a PAX gardróbodba: különálló éttermeket nyitna az Ikea

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.19 | 08:03

Nincs Ikea húsgolyó nélkül, tartja az ősi magyar közmondás, ám ez nemcsak itthon, az egész világon igaz. Már ahol vannak olyan szerencsések, hogy a svéd bútoráruház termékeivel rendezhetik be a lakásukat.

Mindnyájan voltunk már ott, tudjuk hogy működik. Az ember beszalad néhány teamécsesért, aztán kijön két telepakolt kék szatyorral, gyertyát meg természetesen elfelejt venni. De tudatos fogyasztó legyen a talpán, aki nem éhezik meg abban a hatalmas bútorbirodalomban, milyen jó, hogy étterem is várja a vásárlókat. A húsgolyók, a lazac, a bió bogyólé, egy sor IKEA érv, hogy a kék áruházba menjünk hétvégén, ha már úgyis vásárolni kell.

Most jó eséllyel nemcsak az áruházakban, hanem különálló egységekként is megtalálhatjuk majd többek között kedvenc húsgolyónkat, ugyanis a Fast Company szerint az Ikea tervezi, hogy éttermeket nyit a jövőben.

Miután 2016-ban 1,8 milliárd dollár bevételük származott csak az áruházakban lévő éttermekből,

nem csodáljuk, hogy ezen a döntésen tanakodnak. Az Ikea egyelőre még nem erősítette meg a híreszteléseket, de mi szívesen látnánk egy svéd ételeket felvonultató éttermet Budapesten is!

Fotó: Instagram / 2epeau


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.