Gasztró

Úgy ekézi Jimmy Kimmel a Starbucksot, hogy öröm nézni!

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.22 | 10:41

A népszerű tévésnél a kávézólánc legújabb terméke verte ki a biztosítékot.

A Starbucks termékfejlesztői sosem unatkozhatnak, és mivel állandóan valami újdonsággal kell előrukkolniuk, olykor becsúszik némi furcsaság a kínálatba. A népszerű tévés műsorvezető, komikus Jimmy Kimmelnél ki is verte a biztosítékot a legújabb termék, ami az Unicorn Frappucino névre hallgat. A frappucino a kávélánc saját fejlesztésű terméke, hidegen kínálják, és sok-sok tejjel meg valamilyen speckó ízzel turbózzák fel.

Ahogy a neve sejteti, az új ital bitang színes és rózsaszín. Az ABC-n futó legutóbbi Jimmy Kimmel Live! részben egyszerűen a Starbucks legújabb szörnyszülöttjének nevezték.

Ez a világ első cappuccinoja, ami úgy néz ki, mint egy széldzseki a 80-as évekből!

poénkodott Kimmel a rózsaszín porral, mangósziruppal és kék cukorral ízesített frappucino-n.

Gyakorlatilag minden van benne, kivéve a kávét – folytatta Kimmel. És ha összekevered, totál rózsaszín lesz, de még az íze is megváltozik. Szóval ki meri azt állítani, hogy Amerika nem képes már felfedezni semmit? Április 23-ig lesz a kínálatban, vagy amíg ki nem purcan tőle valaki.

via GIPHY

Nemcsak Kimmel borult ki az új szmötyitől. Egy Starbucks dolgozó sajnos már törölt videóján azért könyörög, nehogy kipróbálja bárki az új italt. A komikus végül bemutatta a saját fejlesztésű italát is, amit, mint mondta, kifejezettem a mostani vészterhes időkre talált ki. A neve: “F**k-it-Ccino”. Magyarul nagyjából: Sz**ok-rá-csínó”.

Van benne palacsintatészta, sült krumpli, aprított antidepresszáns, vodka és kávé. Otthon azért ne próbáljátok ki!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.