Gasztró

Egy rajzfilm miatt hátrált meg a McDonald’s, újra van szecsuáni szószuk

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.01 | 15:13

A "ludas" a Cartoon Network Rick and Morty-ja.

A Rick and Morty az egyik legnépszerűbb felnőttrajzfilm, ami egy őrült tudósról és a világ legokosabb gyerekéről szól: intelligens, bizarr és kicsit beteg. Jelenleg épp a harmadik évadát tapossa, aminek első részét április 1-jén vetítették – hogy aztán maga a szezon csak július végén induljon el. Az áprilisi részben volt az alábbi kis részlet, amiben a professzor nyáladzva követeli vissza a McDonald’s szecsuáni szószát, ami egyébként eredetileg a 90-es évek legvégén volt forgalomban.

Rick and Morty – Szechuan Sauce (Season 3 clip)

Clip from S3E01, yes it’s real. Really. Officially. All rights to the creators, Adult Swim, Turner EST and that its a good show guy. I’m not making money on it… And praise Kek.

Miután a rész lement, jött 3 hónap szünet, ami közben a sorozat rajongói megkeresték a McDonald’s illetékeseit azzal a kéréssel, hogy ugyan hozzák már vissza azt a híres-neves mártást, és a nyomaték kedvéért még egy 37 ezer aláírást tartalmazó petíciót is átnyújtottak. Két nappal ezelőtt aztán elindult végre az évad, az egyik készítő, Justin Roiland pedig az alábbi posztot tweetelte ki az oldalára csodálkozva, és egyben diadalittasan, ami érthető is:

Ezt a posztot követte egy másik, már a gyorsétterem-lánc Twitter oldalán, ami megerősítette a hírt: a McDonald’s ha limitáltan is, de tényleg visszahozta a szecsuáni szószt.

A McDonald’s séfje pedig külön levelet írt Riolandnek, amiben leírta, hogy a rajongók is örülhetnek, de az első palack akkor is neki jár a szószból.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló