Gasztró

Így készül A Grand Budapest Hotel lenyűgöző desszertcsodája

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.16 | 20:12

A minden szempontból valóságos (nem), ám egy nem létező országban játszódó Wes Anderson filmben tűnik fel a Courtesan au Chocolat nevű desszert, ami szinte megbabonázta a nézőket.

Chef Andrew, a Binging With Babish YouTube-csatorna házigazdája most felidézte ezt a pillanatot, sőt, azt is megmutatja hogyan készül a Mendel’s édesség.

Tulajdonképpen egy csokoládéval töltött profiterol-szerű finomságra kell gondolni, csak éppen pasztel színű cukormázba burkolva. Elég bonyolult és macerás megcsinálni, de a gyönyörű végeredmény mindenért kárpótol:

Binging with Babish: Courtesan au Chocolat from Grand Budapest Hotel

Pre-order my first cookbook, Eat What You Watch: A Cleverly-Titled Romp Through the Fanciful Fêtes of Fiction! Really it’s just called Eat What You Watch, but I totally should have called it that instead. Amazon: http://a.co/bv3rGzr Barnes & Noble: http://bit.ly/2uf65LX Wes Anderson’s films are rife with clashing color schemes, furrow-browed pedantry, and rich character development set against an oddly symmetrical backdrop.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló