Gasztró

A McDonald’s dolgozója kitálalt: ezért ne menj Mekibe soha reggel 10:30-kor

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.28 | 17:48
  • trendindex: 3

Soha. Soha. Soha.

A Az Illinois-i Mike Haracz korábban mekis séfként dolgozott, és most elárulta, miért ne látogassunk soha a gyorsétteremlánchoz reggel 10:30-kor.

“Reggel 10:30-kor a konyhákban káosz alakul ki az összetevők és a személyzet miatt is. Nincs már egész napos reggeli, ezért aztán 10:30-kor vált át az étterem a reggeli menükről az egész napos cuccokra. A sütő hirtelen nem röszti burgonyát készít, hanem sült krumplit, és mivel minden felszerelés ugyanaz a reggelihez és az ebédhez is, óriási a kavarodás”

– mondja Mike, aki 2019-ig dolgozott a vállalatnál, a TikTok platformot használta fel a titkok kiszivárogtatására.

Négy napos túra az ország egyik legszebb helyén, nézz bele a videónkba, ha érdekel merre jártunk!

“Az univerzális tartósító szekrényben – amelyben a nagyobb mennyiségű főtt étel van, amelyet elég kihúzni a szekrényből – minden reggeli összetevőt és elemet el kell távolítani, és minden ebéd elemet hozzá kell adni.”

Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy sokan 10:30 után reggeliznének, míg mások 11:30 előtt ebédelnének, így hirtelen óriási tömeg lesz az éttermekben.

Ha tehát 10:30-kor érkezel, káosz vár és jó eséllyel sokat kell várnod a rendelésedre – tudjuk meg a friss videóból.

@chefmikeharacz Replying to @miquelwhitcomb Former #McDonalds corporate chef explains why 10:30 is the worst time to go to McD. #mcdonaldssecrets #mcdonaldsdrivethru #mcdonaldsworker #mcdonaldslife #mcdonaldsbreakfast #mcdonaldsbreakfastallday #mcdonaldslunch #BigMac #QuarterPounder #McMuffin #McChicken #McNuggets #McGriddle #McRib #McRib #FiletOFish #fastfoodworkers #FastFood #FastFoodLife ♬ Aesthetic – Tollan Kim


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló