Gasztró

Itt a fagyasztóból fogyasztható Trónok harca Johnnie Walker whisky

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.02 | 15:02

A Trónok harca termékek skálája majdnem végtelen, de az egyik legjobb a most piacra dobott Johnnie Walker whisky.

Mindenki Trónok harca terméket akar piacra dobni, a sorozatról elnevezett ajándéktárgyak sora hosszabb mint maga a Fal. Ez nem véletlen, a széria már most legendás, pedig még be sem fejeződött. Az egyik legjobb új versenyző a Johnnie Walker, ami igazán betalált, mert ugye a sorozatban isznak mint a kefekötő, Cersei nyakalja a bort, Tormund savanyított kecsketejre esküszik, a Véreb pedig literszám önti magába a sört. Itt az ideje valami komolyabb, tömény megoldásnak is.
A Johnnie Walker kitett magáért, az üveg csomagolásán hőre érzékeny tinta van, amin hideg hatására tűnik elő a felirat. A White Walker állítólag olyan keverék, amit tényleg fagyasztóban érdemes hűteni, úgy adja ki leginkább az ízét. Cardhu és a Clynelish single malt whiskyk keveréke van benne, ezek vannak amúgy egyébként a normál Johnnie Walkerben is, nyilván az arányok mások, de az aromája nem lesz túl szokatlan.

Még a legendás sétáló figura is az Éjkirály seregének páncéljában vigyorog az üvegen, szóval az élmény tökéletes lesz, ha valaki kifizeti érte a 36 eurót, vagyis kábé 12.000 forintot. Limitált lesz a széria, de egész Európában forgalmazzák majd, üzletekben és repülőtereken, szóval hozzá lehet jutni, ha a sorozat utolsó évadát fagyasztott whiskyvel szeretnéd ünnepelni.

A felirat szerint:

Distilled, blended & bottled north of the Wall.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló