Gasztró

Legendás magyar étterem zár be végleg

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 19:22

A balatonfüredi Malackrumpli Bisztró nem heverte ki tulajdonosa halálát.

Végleg bezár a Malackrumpli Bisztro. A balatonfüredi vendéglátóhely vezetőségének búcsúlevele szerint a volt tulajdonos, Járosi Tamás hirtelen halálával az étterem lelkét veszítették el. Ezt pedig a jelenlegi helyzetben

minden igyekezetük ellenére sem sikerült pótolni.

A Facebookon közzétett bejegyzés szerint bár az elmúlt évek sok kihívást állítottak az étterem elé, bíztak abban, hogy átlendülnek a nehéz időszakon. Remélték, hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia.

„A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni” – áll a posztban.

Az étterem dolgozói így búcsúztak vendégeiktől:

„köszönet illeti Vendégeinket, a kitartó Malackrumpli rajongókat a mögöttünk levő sikeres 8 év bizalmáért, a sok jó szóért és elégedett pillantásért, az üres tányérokért és felhörpintett italokért, amellyel 2015 óta folyamatosan kitüntettek minket. Az elmúlt években rengeteg szeretetet, bátorítást kaptuk tőletek. Minden álom egyszer véget ér, de azoknak, akikben van szikra, újra és újra meg kell gyújtani a tüzet, mert mindig lesz, amiért érdemes!”

Járosi Tamás, a Malackrumpli egykori tulajdonosa júliusban hunyt el.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.