Gasztró

Minden vendégét érintő nagy bejelentést tett a McDonald’s!

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.08 | 10:18

Változnak a burgerek méretei.

A McDonald’s nagyobb hamburgereket vezet be, több ezer új éttermet nyit, hűségprogramokat indít és a növekedés fokozásával igyekszik megőrizni vezető pozícióját a gyorsétterem-piacon – számolt be a CNN.

A vállalat globális terjeszkedésére összpontosító növekedési stratégia részeként Chris Kempczinski vezérigazgató elmondta a CNN-nek adott interjújában, hogy a nagyobb hamburgerek kínálata egy átfogóbb terv része. A vállalat aktívan dolgozik a hamburgerek ízének javításán, miközben felismerték, hogy a vásárlók érdeklődnek a nagyobb adagok iránt.

Jo Sempels, a McDonald’s márkalicenc-menedzsmentjét felügyelő vezető egy befektetői rendezvényen kijelentette, hogy a vállalat figyelembe vette a vásárlók visszajelzéseit, és megértette a nagyobb, jobb minőségű hamburgerek iránti igényüket.

A McDonald’s nemcsak a menüjét bővíti, hanem több ezer új étterem megnyitását is tervezi világszerte. Céljuk, hogy 2027-re elérjék a világszerte 50 000 éttermet, szemben a szeptember 30-i mintegy 41 000-rel. Ez lenne a vállalat történetének leggyorsabb növekedési időszaka.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló