Gasztró

Ízes tréfa volna a felkapott csirkés Oprah Winfrey-videó?

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.15 | 19:18

Anti kőleves-mese, egy jópofizós virtuális mém formájában.

Egy olyan, 2006-ban készült felvétel kezdett el most körözni a neten, amelyen Oprah Winfrey látható, amint egy új csirke-receptet tesztel. A dolog pikantériája az, hogy állítólag ez az elkészítési mód egy egymillió dolláros díjat csípett meg, de például se sót, se borsot nem tartalmaz.

A klipben a Pillsbury Bake-Off akkori fődíjának nyertes szárnyas menüjét kóstolja meg a médiamogul, melyet Anna Ginsberg jegyez. A bátor műsorvezető egy falat után udvariasan felteszi a kérdést, hogy

egyáltalán került-e só vagy bors az ételre.

A szakács hölgy szerint nem történt ilyesmi. A válasz nem igazán nyugtatta meg Opraht, aki a szerepéből ki nem esve így folytatta:

Szerintem tényleg ízletes lett, olyan, amilyen.

Miután a klipet a minap felkapták, Ginsberg és Lady O is úgy érezte, illik megszólalnia: az utóbbi mindig is azt szerette volna, ha a vendégei jó szájízzel távoznak a műsorából.

Az igazamat ezért néha meg kell, hogy tartsam magamnak, hogy a kellemes élmény megmaradjon.

De aztán a 64 éves tévésztár tálcán kínálta azt is, amire a közösségi média vágyott:

Az igazság az, hogy én ahhoz vagyok szokva, hogy só és bors is kell a pipimhez. Ez járt a fejemben akkor is, és én csak ezt hiányoltam a felvételen.

Ettől a magyarázattól csak még nevetségesebb a 2006-os műsor részlete, a teljes adásról nem is beszélve. Főleg, hogy kiderül az elején, hogy mégis megszórta Ginsberg az adott fűszerekkel a húst, sőt: ezt még az eredeti recept is előírja.

via GIPHY

A műsorban ráadásul egy előre elkészített ételt kóstoltak, nem pedig a tételesen bemutatott sütés-főzés eredményét. És a történetet ízeire szedő nézők azt is kifigyelték, hogy mintha Oprah csak a spenótos tölteléket venné először a villájára, amihez viszont tényleg nem kellett se só, se bors. Erre gondolhatott Ginsberg is, amikor válaszolt. Ehhez képest, 12 évvel később minden a megfelelő tálalás kérdése már, teszi hozzá a Huffington Post.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.