Gasztró

Ennél ropogósabb csülök nem létezik – Mutatjuk a receptet

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.17 | 19:18

Teszteltük a Xiaomi Mi Smart Air Fryer-t és mutatjuk a legjobb csülköt!

Egészségesebb sütés és főzés kevesebb olajjal valamint  alacsony zsírtartalommal. Vitathatalnul ez a forró levegős sütők legnagyobb előnye.

Ám a Xiaomi gépe a légkeveréses sütés mellett joghurtkészítésre, aszalásra valamint kiolvasztásra is használható. Praktikusan és egészségesen kiváltja a joghurtkészítőt, gyümölcsaszalót, mikrohullámú és elektromos sütőt, folyamatos főzésre is képes, akár 24 órán át. Állítható hőmérséklet 40°C és 200°C között 24 órás folyamatos működési idővel, valamint az okos receptek használata könnyen megtanulható még a kezdők számára is.

Több mint 10 évet töltöttem a vendéglátásban, a főzés valamint az evés és ivás az életem központi részét képezi, így dobtuk a rántotthúst és a mirelit krumplit, megcsináltam a legropogósabb csülköt. Hatalmas segítség volt ez a masina, hiszen időt takaríthatsz meg a gyorsabb fűtéssel. Az 1500 W-os fűtőteljesítmény gyors hőmérsékletnövekedést és kiegyensúlyozottabb hőelosztást tesz lehetővé a sütőben, lerövidítve a főzési időt, gyorsabb, egészségesebb és kényelmesebb életmódot kínálva.

Persze a zsiradék nélküli sütés is előny, de ha igazán extra receptekre vágysz, akkor válogathatsz a beépítettek közül, így kezdőként sem kell lemondani a főzés öröméről.

Könnyen maximalizálhatod a sütési térfogatot az exkluzív grillráccsal, akár 5 főnyi mennyiség elkészítéséhez is elég lehet. Ám a két fős háztartások igényét gond nélkül kielégíti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló