Helyek

A magyar lopási szokásokról mesélt egy szállodás

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.12 | 15:58

A haverom is így szokta, amikor szállodába megy…

Szinte mindig lenyúlják a magyarok a szállodákból a kisebb kiszerelésű illatszereket és a hotel logójával ellátott köntöst és papucsot. Az mindegy is, hogy ötcsillagos hotel vagy olcsóbb szálloda. Tankó Balázs, egy szállodatermékeket forgalmazó cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a legnépszerűbbek az apróbb, kibontott termékek.

„Szállodakategóriától függetlenül lopják a termékeket,

tehát az ötcsillagos szállodából is elviszi az ott lakó. Miután kifizeti a százezer forintos szállást, elviszi az ezer forintot érő tusfürdő, sampon és mindenféle apró termékek kombinációját. Nagyon sokszor kiürítik a szobát. Szállodarecepciósokkal szoktunk beszélgetni, akik megdöbbentő történeteket mesélnek. Olyan is előfordult, hogy a falról a festményt levette az egyik vendég és azt vitte ki a táskájában.

A törölköző- és papucslopás alapvető dolog.

De viszik a köntöst is, ezért például a Hard Rock Hotelekben már lopásgátlót tesznek rá és a recepción megkérdezik, hogy a táskában lévő köntöst is felírhatják-e a számlára. A két főtermék a kinyitott tusfürdő és a sampon, valamint a varrókészlet. Ezeket szinte mindig elviszik, de nagyobb keletje van azoknak a papucsoknak és köntösöknek is, amelyeken szerepel a szálloda logója.

Tankó Balázs szerint nem csak az figyelhető meg pontosan,

hogy mit visznek, de az is, amit otthagynak a vendégek a hotelekben.„A cipőkanalat és a fésűt és fogkefét nem szokták elvinni, ezt valahogy illetlennek tartják a vendégek és úgy gondolják, ezek drágább termékek, mint a kis kiszerelésű tisztálkodószerek és krémek.

A szállodai liftben szexeltek – kirúgták az őket levideózó biztonságiőrt

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Beújít a Spotify! Jönnek a videók!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.