Helyek

Amerikában megőrülnek a Jégkrém múzeumért, de kikezdték a környezetvédők

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.19 | 15:22

Nem is minden alap nélkül, de azért vannak ennél durvábban környezetszennyező dolgok is a világban.

A Jégkrém múzeum két helyen található: San Franciscóban és Los Angelesben. Mindkét műintézmény szinte zarándokhely az amerikai édességrajongók körében, és tudjuk jól, hogy ők sokan vannak, mert szinte egész Amerika édességfüggő. A Jégkrém múzeumba a hírességek is szívesen járnak, ahonnan lövik ők is a családi szelfiket. Erre a múzeumban több tökéletes helyszín is létezik, amik közül a mindentvivős, az, ahol kivétel nélkül mindenki fotózza vagy fotóztatja magát, a

Sprinkle Pool.

Ez egy kör alakú medence, ami víz helyett az apró, színes cukorkákra emlékeztető műanyaggal van feltöltve. Unikorninsosan színes és cuki a helyszín. De annyira, hogy az ember még rosszindulatból sem lenne képes belekötni. Legalábbis ezt gondolná egy igazi, mélyen elkötelezett édességrajongó.

Csakhogy az élet mindig másképp dönt. Környezetvédők mentek neki a népszerű szórakoztatóipari egységnek, és épp a leglátogatottabb helyszíne, a Sprinkle Pool miatt. Ugyanis szerintük a medencében lévő apró műanyagok, a vendégek cipőjére és ruhájára tapadva kikerülnek az utcára, majd bele a vízbe, az óceánba, ami pedig veszélyt jelent az élővilágra. A Jégkrém múzeum azt válaszolta, hogy köszönik ugyan az észrevételt, de ők is tisztában vannak a környezeti aggodalmakkal, és dolgoznak a problémán. Miközben átrágták a témát szakemberekkel, egy olyan anyag fejlesztésén meg a munka, ami biológiailag lebomlik, így nem jelent veszélyt a környezetre, az óceánra és annak élővilágára. Amíg pedig megoldódik a probléma, mindenki többször is seperje át magát, mielőtt elhagyja a Jégkrém múzeumot, nehogy kivigye az utcára magával a rossz műanyagot.

Mint mondtuk, hírességek is járnak ide, mutatunk is párat. Így festett Beyoncé, Kim Kardashian vagy Gwyneth Paltrow a Jégkrém múzeumban:

You never know…maybe @kimkardashian and North will be on the other ?line when you visit MOIC! ??✨? #museumoficecream

A post shared by MUSEUM OF ICE CREAM (@museumoficecream) on

Best Apple’s birthday/Mother’s Day EVER at the @museumoficecream ???@autumncomm SO FUN #goopgo #dtla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló