Helyek

Nagyon menő, így trollkodott meg Jason Momoa egy esküvői fotózást Hawaii-on

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.25 | 12:22

Azt a csíkos gatyát azért nem tudjuk komolyan venni.

Ha Hawaii-on, a tengernél kötöd össze az életed a szerelmeddel, akkor bizony ne csodálkozz azon, ha félelmetes erők próbálják meg, mennyire erős köztetek a kötelék! Ez történt egy ifjú párral is a minap, akik egy meghitt fotósorozat miatt választottak egy népszerű partszakaszt, mely hirtelen vadromantikusba fordult.

 

View this post on Instagram

 

Amazing moment for me to capture these legends together Braddah mel. My pops joe da fish Momoa the legend Buffalo Keaulana unko Titus Kinimaka and my cuz Brian Keaulana @kellyslater @makuarothman @hawaiian_asy @brandon_martin808 @nolanmartin @kala_dacaptain @yancymedeiros @maineikinimaka @maluhiakinimaka @haakeaulana Aunty momi it’s an honor to even be in these pictures. Decompressing in makaha with OHANA is the greatest gift after being on this aquaman tour. it’s been a life changing experience So stoked for everyone to see the movie. I hope u enjoy Mahalo @timmybe for making my board so I can share with my ohana. They will be coming soon @thesurfboardwarehouse new Atlantis boards. Da Mano. And ohana boards Aloha j.

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

A semmiből bukkant fel Jason Momoa, akit most Aquamanként bálványoz a világ, ám azelőtt is némi ismertséget vívott ki a Trónok Harcában, Khal Drogoként. Hogy a jelenléte még hangsúlyosabb legyen, egy brutális szuronyt is meglóbált a csókolózó pár feje felett.

via GIPHY

Teljesen spontán történt mindez!

meséli Carina Cooper, aki az Oahu Boutique Weddings szervezője, és az volt a feladata, hogy Katie és Brandon Meyers esküvőjének útját egyengesse.

A ceremónia után kimentünk a sziklákhoz fényképezni, ekkor járt arra Momoa, családja és barátai körében. Odakiáltottak, sok boldogságot kívánva.

Az élelmes fotós megkérte a színészt, ugyan ugorjon már be, pár felvétel erejéig. Momoa boldogan vállalta Eric Leslie-Mansperger felkérését, és a parton egy gyerektől kérte kölcsön a dárdát. Majd a sikeres photobombing után aláírva adta vissza az eszközt.

Elképesztően különlegessé tette a nagy napunkat!

áradozik az ifjú férj a Ladbible oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.