Lélek

Nőnapra: Inkább csipkebugyit mint morzsaporszívót!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.06 | 19:50

Ha nagy mágus vagy és valójában szakítani akarsz, akkor remek ajándék lehet erre a célra, a hogyan ne legyél házisárkány – című alkotás. Ennél nagyobb hibát nem követhetsz el, de előtte a bőröndöd csomagold be.

Nyakunkon a nőnap és bizony van olyan, amikor az ember fia úgy dönt sutba dobja a klasszikus virág- csoki kombót és élete asszonyát valami extrább ajándékkal lepi meg. Vannak a remek ajándékozók, vannak a sablonosak, de vannak olyanok is, akik rémesen mellé tudnak nyúlni és bárcsak maradnának a csokinál…

Illusztráció:pixabay

Hogy este legyen összebújás és ne a kanapén landolj, íme néhány  tipp mivel NE állíts haza:

A tökéletes ajándékkatasztrófa, ha háztartási eszközt vásárolsz. Bár a praktikusság mindig értékelendő, egy nő talán nem érez akkora romantikát egy új porszívó vagy konyhai robotgép láttán. Ez nem csak nőnapra igaz, hanem szülinapra, karácsonyra, egyéb ünnepekre is. Nem illik olyan kütyüt venni, amivel dolgoznia kell, hiszen munkát ajándékba nem adunk! Ezt az aranyszabályt egy életre jegyezed meg!

Mielőtt egy fitneszgépet vagy súlyzókat választanál, gondolj bele, hogy az illető mennyire vágyik a sportolásra. Az ilyen ajándékok néha félreértéseket okoznak, és azt sugallhatják, hogy a másiknak szüksége van a változásra. Ugyan ez igaz akkor is, ha fogyókúrás terméket veszel. Bármennyire is célravezető lehet egyesek számára, egy nőnek fogyókúrás ajándékot adni igazi nettó tahóság. Inkább koncentrálj olyan ajándékokra, amelyekkel a párod önbizalmát és boldogságát növeled, nem lerombolod.

Egy cuki háziállat masnival a nyakában sem biztos, hogy jó ötlet. Ha nem vagy biztos abban, hogy a másik készen áll egy háziállat gondozására, jobb kerülni. Amellett, hogy a cuki állat nem jó ötlet, már a parfüm is sablonnak számít, pláne ha azt sem tudod milyen tetszik az illetőnek. Az illatok személyesek és bizony a nők erre nagyon kényesek.

Amit még tuti a fejedhez vágnak, olyan könyvek, mint hogyan fogyj le vagy diétás útmutató. Ha nagy mágus vagy és valójában szakítani akarsz, akkor remek ajándék lehet erre a célra, a hogyan ne legyél házisárkány – című alkotás. Ennél nagyobb hibát nem követhetsz el, de előtte a bőröndöd csomagold be.

Mindannyian különbözőek vagyunk, és az ajándékozás lényege az, hogy megmutatja: figyelünk egymás igényeire és vágyaira


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.