Lélek

Cardi B szerint ha tini vagy, ne lógj sokat a neten, még rajongóként se!

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.15 | 11:16

A Grammy-díjas hírességet rengetegen követik, inkább ne tegyék?

Cardi B-t, mint a legtöbb celebet kiéhezve követik a hívei – minden információ-morzsáról azonnal értesülni akarnak.  A nemrég Grammy-díjat kiérdemelt rappercsaj egy igazi internetes ikon, aki az ezzel járó felelősséget is felismerte. Olyan dolgokat is megoszt felületein, amiket a legtöbben nem mernének bevállalni, főleg az ő pozíciójában. Március 14-én megint egy ilyen őszinte pillanatra kerített sort a 26 éves anyuka.

 

Egy szokatlanul józan, összeszedett üzenettel állt elő. Felismerte, hogy mérgező kapcsolatnak számított az internet-függése, ami a közösségi oldalak bújását és a tökéletesnek beállított hírességek követését jelentette – melyben rengeteg tinédzser érintett jelenleg.

Én is voltam tini, sokat hülyültem a suliban. De ezek a mai tizenévesek az élő internetnek élnek. Pár év múlva már nem is lesz emléked magadról, csak a celebekről!

A kifakadásra meg is jött a válasz, egy fiatal rajongótól:

Némelyikünk már depressziós is, Cardi.

utalván ezzel arra, hogy nem is olyan könnyű dolog félretenni a kezük ügyéből a telefont, és csak úgy élvezni az életet magát.

via GIPHY

Cardit megérintette a szomorú hozzászólás, és megpróbált pár tanáccsal is előhozakodni:

A depressziót bizony nem könnyű lerázni magunkról, hogy inkább a barátainkkal töltsük az időt. Legyen a hobbid az álmaid megvalósítása!

– idézi Cardit az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Life

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló