Lélek

Jim Carrey felnéz Ariana Grande-ra, és viszont!

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.23 | 13:48

A popsztár nyíltan vállalja a mentális problémáit, és ez valóban fontos dolog.

Jim Carrey csodálja Ariana Grande-t, és a lehető legjobbakat kívánja neki. Ezt április 22-én öntötte szavakba az 57 éves komikus, miután a 25 éves popsztár posztolt a mentális betegségek témakörében.

Ari egy Jeff Foster nevű szerzőtől idézte az alábbiakat:

A depresszió az, mikor a tested azt mondja: nem akarok többé ez a karakter lenni. Nem bírom már fenntartani azt az avatárt, amit létrehoztál a világban. Túl sok ez már nekem.

Majd egy szójátékkal folytatódik a bölcsesség, mely a lehangoltságot mély pihenéssel váltaná fel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Carrey megköszönte Grande-nak, hogy őt is megemlíti, és hogy a kiváló tanárembert, Fostert idézi, aki a „deep rest”-koncepció úttörője:

Nagyra értékelem a nyíltságodat. Szabadságot és békességet kívánok neked! Áldottnak érzem magam, hogy ilyen nagyszerű csodálóm van. Boldog húsvétot!

Arinak még a lélegzete is elállt a váratlan visszajelzéstől:

Köszönöm a kedvességedet! Nem tudom tisztában vagy-e azzal, hogy milyen mértékben csodállak, és hogy mennyit jelentesz nekem. Azért is hálás vagyok, hogy időt szántál a bejegyzésre, hatalmas inspiráció vagy számomra. Legszívesebben a homlokomra varratnám ezt a tweetet. Nagyon nagy szeretetet küldök!

– válaszolta az énekesnő.

Grande egyébként nemrég orvosi felvételeket osztott meg saját, poszttraumás stresszen átesett agyáról, teszi hozzá a People.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló