Lélek

Ezt árulja el a testtartásod a kapcsolataidról

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.31 | 11:13

Christopher Ulrich szakterülete a nonverbális kommunikáció. Egy kísérlet részeként leültetett néhány embert, akik arról meséltek, hogyan találkoztak, mióta barátok vagy szerelmesek. Azt nem árulta el, hogy a végén elemezni fogja, hogyan foglaltak helyet azon a kényelmetlennek tűnő kis kanapén.

Úgy tűnik, a végtagjaink és a testtartásunk rengeteget árulkodik arról, hogyan érezzük magunkat a családunk, a barátaink, vagy éppen a szerelmünk oldalán. A videóban szereplők egyáltalán nem tudták, mire vállalkoznak, de a szakértő kegyetlenül kielemezte minden apró mozdulatukat.

Megtudtuk például, hogy a két barátnő keresztbe tett lábbal foglalt helyet, és ezzel egy tökéletes kört zártak be, ami pedig arra utal, hogy a kapcsolatuk rendkivül stabil és közeli. A többi is nagyon érdekes, a videóból minden kiderül:

What Does Your Body Language Say About Your Relationships?

We wanted to crack the body language code, so we invited a body language expert to evaluate unsuspecting people. How does your body language change when you’re around friends, family, or someone you have feelings for? The way you position your arms, hands, and legs can say so much about how you feel!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.