Lélek

Segítség férfiaknak: ezért kukáz ki minden nő a Tinderen

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.31 | 06:45

Allison Tierney, a Vice szerzője régi motorosnak számít a híres-hírhedt randioldalon. Nem tagadja, hogy a profilok 95 százalékát ezzel együtt balra söpri. De vajon miért?

Csoportképek profilfotóként? Neeeee…

Nyilván senkinek sincs ideje és kedve találgatni, hogy melyik lehetsz te.

Rosszul megírt bemutatkozás…

Allison úgy látja, hogy a férfiak előszeretettel hagyják üresen a bemutatkozásnak szánt szekciót, míg mások teljesen irreleváns, esetleg óvodás dicsekvésre emlékeztető mondatokkal próbálnak csajozni, pl..:

1. Van egy saját cégem, és hat autóm – Akkor barátom, ne is csodálkozz, ha ezzel csak az aranyásók figyelmét kelted fel.
2. Csak akkor írj, ha fontosabb témáid is vannak, mint edzőterem és a valóságshow-k – Tök jó, hogy ilyen intelligens vagy, de úgy látszik, ahhoz nincs elég eszed, hogy ne rögtön mások megszégyenítésével nyiss ismerkedéskor.
3. [primitíven megszerkesztett kiemelés, buta dalszöveg] – Ezt nem gondolod, komolyan, ugye? Ha néhány percet nincs normális bemutatkozót írni, miért keresel kapcsolatot?
4. Megvan a véleményem a nőkről. Remélem, te leszel a kivétel. – Hát hogyne, minden érző emberi lény vágya, hogy egy nőgyűlölő mizantróp lúzer kísérletezgessen rajta.

A kötelező kisállat a képeken… bár nem kéne

A nők többsége valószínűleg húzott már jobbra profilt, csak mert a cukiságfaktor az átlagosnál magasabb volt egy-egy helyes házi kedvencnek köszönhetően. Ennek szerencsétlenebb változata, amikor döglött hallal vagy mocskos macskával fotózkodsz.

A rendetlen, retkes lakásbelső háttérként

Nagyjából ugyanazért ciki, miért ugyanez az ingatlanhirdetéseknél is gáz. Nem kell, hogy pedáns legyél, de azért legalább a szelfi készítésekor rakj egy kis rendet magad után.

Az egyenruhát inkább hanyagold…

Valamiért rengeteg férfi hiszi, hogy az egyenruha a nőknél amolyan fétis, és ezért katona-, rendőr-, tengerész stb. uniformisban áll a kamera elé. Belegondoltál már, mit szólnának a munkahelyeden, ha tudnád, hogy a logójukkal a mellkasodon próbálsz csajozni?

 

… és a fegyvereket is… te jó ég…

Ahol egyenruha van, ott gyakran feltűnik a puska is, de minimum a gumibot. Aki ezeket az eszközöket ismerkedésre használja, az vagy rejtett agresszióval küzd, vagy semmi nincs, amit szívesen bemutatna magából.

Ne meztelen fotóval nyiss

Aligha létezik olyan nő a társkereső oldalak univerzumában, aki még soha nem talált meredező hímtagot ábrázoló képet a levelei között. Okosabb volna ezt a vonalat egy az egyben hanyagolnod, nyitólevélként viszont kimondottan visszataszító ilyesmit látni.

Légy őszinte már az elején

Minden ember értékeli az őszinteséget: ha csak egy forró kalandra vágysz, ne hazudd azt, hogy életed szerelmét keresed.

Hidd el, ugyanolyan eséllyel találkozol neked való nővel, ha őszinte vagy, mintha lehazudnád a csillagokat az égről egy gyors numera kedvéért.

Vannak nők, akik szintén egyéjszakás románcra vágynak ugyanis.

Végül még gyors tanács: ha tartod magad a fentiekhez, ám egy nő mégsem tart igényt a társaságodra, ne írogass neki a Facebookon és a Twitteren, egyszerűen dolgozd fel, hogy ez most nem jött össze. Ha korrektül és nyitottan viselkedsz, előbb-utóbb rád mosolyog a szerencse.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/aitoff-388338/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló