Lélek

Így tudod kideríteni, hogy tetszel-e egy introvertáltnak

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.18 | 16:14

A befelé fordulók nehezen nyílnak meg, de annál jobban bánnak azzal, akit megkedveltek.

Azt gondoljuk, hogy az introvertáltak valószínűleg szégyellősek is lehetnek. Valójában többféle válozata van a befelé forduló embereknek. Például található köztük olyan is, aki azért valamelyest él közösségi életet, de lehetőleg egy szűk családi vagy baráti körre korlátozza azt. A Bright Side segít dűlőre jutni, ha úgy gyanítod, hogy egy introvertált téged is bevonna a hozzá közel állók közé.

Megtenni az első lépést

Általában nem ők szokták kezdeni az ismerkedést, de ha úgy látod, hogy egy introvertáltnak tűnő illető mégis aktívan próbálkozik magára vonni a figyelmedet, vagy igyekszik szóba elegyedni veled, akkor esélyes, hogy tetszel neki.

Megnyílik

Kemény dió egy introvertált ember. Időre van szüksége, amíg kimerészkedik a védő páncélja mögül, hogy megláthasd őt a maga valójában. Ha azt hallod, hogy megnyílik és önmagától kezd a saját dolgairól beszélni, akkor feltétlenül érdekesnek talál téged.

Válogatós

Nagyon megválogatja, kivel teremt kontaktust. Remek megfigyelő, így nem kezd el boldog-boldogtalannal haverkodni. Alaposan tanulmányoznak valakit, mielőtt döntést hozna. Ha észreveszed, hogy szeretne veled kapcsolatot kialakítani, akkor mérget vehetsz rá, hogy meg szeretne ismerni, alaposabban is.

Behív a személyes terébe

Előszeretettel tölt időt a saját világában, a gondolataival és érzéseivel. Ha beinvitál ebbe az intim térbe, és azt kéri, időzz ott vele együtt, akkor bizonyosan élvezi a társaságodat.

Személyes témák

Nem szívesen érintenek magánjellegű témákat, jobban szeretnek általános dolgokról beszélgetni. De ha az illető szóba hozza az érzéseit, érdeklődési körét, illetve hogy mit kedvel, és mi az, amit kevésbé szeret, akkor az azt jelenti, hogy kellemesen érzi magát a társaságodban.

Különleges bánásmód

Hű ahhoz, aki-ami értékes számára. Egy kapcsolatban rendkívüli módon törődik és együttérez azzal, aki közel áll hozzá. Ha különlegesen figyelmesnek mutatkozik irántad, akkor már úgy veheted, hogy a belső köréhez tartozol.

„Még egy mérföld”

Ha arra kéred, tegyen meg érted valami extrát, nem fogsz csalódni. Az introvertáltakra jellemző, hogy nagyfokú felelősséget éreznek embertársaikért, akik mindig készek segíteni. De maguktól nem törik magukat, hogy meg is tegyék. Ha azt veszed észre, hogy a kiszemelted lelkesen próbál segíteni, akkor egyértelmű, hogy fontos vagy neki.

Kapcsolattartás

Ők azok, akik éles határt húznak az ismerősök és közeli barátok közt. Ha már ott tartotok, hogy a mindennapjainak is a része lettél, akkor gyakorlatilag nyert ügyed van.

Titkai feltárulnak

Mindenkinek vannak olyan rejtett dolgai, amelyeket mélyen magában szeret tartani. Ebben a befelé fordulók verhetetlennek számítanak. Ha esélyt ad számodra, hogy megtudd, mi minden történt vele korábban, vagy rád bízza titkait, akkor bizonyosan jó embernek tart.

Tanácsot ad

Az introvertáltak ritkán adnak tanácsot vagy tesznek javaslatokat. Inkább meg szeretik tartani a véleményüket maguknak. Viszont, ha valami nagyszerű tanácsa van számodra, akkor biztos lehetsz benne, hogy aggódik a jólétedért. Ez még egy jele annak, hogy meghódítottad a szívét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.