Lélek

5 kérdés, amit jó, ha felteszel magadnak hármas szex előtt

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.23 | 16:23

Sokan ábrándoznak az édeshármasról, különféle felállásban. De vajon valóban tied az élmény, vagy menekülsz valami elől, esetleg valamibe...?

1. Miért ugrasz fejest az élménybe?

Kinek az ötlete volt? A párod hozta fel, vagy te? Tényleg akarod, vagy inkább csak beleegyeztél, mert tudod, hogy a partnerednek ez nagy álma? Lehetséges, hogy belemanipulált a helyzetbe, netán csak azért vállalod, hogy ne hagyjon el? Egész más a helyzet, ha kettőtök közös ötletéről van szó, és mindketten vágytok rá.

2. Mindkét partnered és te magad is tisztában vagytok azzal, hogy mit vártok az élménytől?

Kellemes szórakozás. A kíváncsiság kielégítése. Egy titkos fétis megélése. Olyasmi pótlása, amit a kapcsolatodban nem kapsz meg. Komfortzónád tágítása. Néhány őrületes orgazmus. Pótcselekvés egy nehéz élethelyzetben. A lehetőségeket sorolhatnánk. Nincs jó vagy rossz válasz, a lényeg, hogy légy tisztában ezekkel. Nem árt, ha partnereid is képben vannak persze…

3. Hajlandó vagy energiát szánni erre?

A tökéletes harmadikat megtalálni nem mindig egyszerű, hiszen fontos, hogy mindkettőtökhöz vonzódjon bizonyos szinten, ti is hozzá, ne legyen túl szoros a kötelék, de ne is legyetek egymás számára vadidegenek, hiszen a bizalom fontos alaptétel. Ha még nincs meg, kit vennétek be a játékba, tudd, hogy idő lehet őt megtalálni.

4. Tényleg nem bánod, ha látnod kell, hogy a párod mással enyeleg?

Lehet, hogy megállapodtok abban, hogy konkrét szex nem lesz az illetővel, de ettől függetlenül minden egyéb igen, és ezt természetesen megrázó lehet végignézni – még akkor is, ha te is része vagy a képletnek. Valóban felkészültél egy ilyen helyzetre?

5. Később újra kell találkoznod a harmadikkal? Ha te vagy a harmadik, a párral?

Sok minden függ attól, hogy milyen a kapcsolatotok a harmadikkal. Nem érdemes túlzásba vinni a barátkozást, de annak sincs értelme, hogy idegenként viselkedjetek egymással. A civilizált, kiegyensúlyozott, de nem túl szoros kapcsolatot megtalálni nem mindig könnyű, és sokszor kellemetlen is lehet.

Ne feledd: a kalandba csak akkor menj bele, ha nem érzel magadon nyomást, hogy megtedd. Ellenkező esetben figyeld fenntartásokkal azt, aki ebbe az irányba manipulálna, akaratod ellenére!

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.