Lélek

Gimnáziuma második emeleti ablakából ugrott mélybe egy diák

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.08 | 07:18

A gimnázium második emeleti ablakából ugrott ki egy balatonfüredi diák.

A rendőrök a helyszínre mentek a balatonfüredi Lóczy Lajos gimnáziumból érkező bejelentésre, ahol nem merült fel bűncselekmény gyanúja – írta a Magyar Hang. Ezért pedig nem indult rendőrségi eljárás sem.

A megsérült diákot mentőhelikopter vitte el.

„Megrendülten értesültem, hogy ma délelőtt a Lóczy-gimnáziumban baleset történt. Mielőbbi felépülést kívánok a sérültnek, az iskola közösségének pedig lelki megnyugvást!” – írta Bóka István, a város polgármestere Facebook-oldalán.

Fenyvesi Zoltán, a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója a Veolnak azt mondta, matematikaórán történt az eset. A pedagógus – háttal a diákoknak –

éppen a táblára írt, amikor a tanuló kinyitotta az ablakot

és kiugrott. Az eset annyira gyorsan történt, hogy a körülötte ülő diákok sem tudtak tenni semmit. Az udvaron testnevelésóra folyt, és a pedagógusok, diákok is a fiatalemberhez siettek, segítettek neki, majd az iskola vezetősége értesítette a mentőket és a rendőrséget. A fiatal állapotát stabilizálták és a súlyos, életveszélyes sérülést szenvedő diákot mentőhelikopterrel egy budapesti kórházba szállították. Mindenki bízik abban, hogy a diák mihamarabb felépül – mondta Fenyvesi Zoltán.

Híres zenész fia lehetett az öngyilkos gimnazista

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.