Lélek

7 jel, ami arra utalhat, hogy megcsal a párod

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.13 | 15:48

Érdemes az intő jeleket komolyan venni.

Még mielőtt vadul elkezdenéd átnyálazni az alábbi 10 pontot “bizonyíték” után kutatva, fontos leszögezni, hogy ahogyan minden ember, úgy minden szerelmes pár is más. Attól, hogy észrevettél néhány különös dolgot a kedveseden, még nem jelenti azt, hogy biztosan megcsal.

Azt viszont kétségtelenül érzi az ember, ha valami nincs rendben a kapcsolatában, és ha az utóbbi időben ez veled is így volt, akkor érdemes egy kicsit közelebbről megfigyelni a párod. Észrevetted rajta a felsorolt viselkedésformákat? Akkor érdemes leülnötök beszélgetni.

#1 Túlságosan figyelmes
Te látod rajta, hogy ezt tényleg azért csinálja-e, mert fontos vagy neki, vagy egyszerűen csak gyötri a bűntudat.

#2 Megváltozott ízlés
Olyan zenéket hallgat, olyan ruhákat hord és olyan filmekért lelkesedik, amelyeket korábban nem hallottál tőle? Gondolkodtál már azon, hogy ezek honnan erednek?

#3 Furcsaságok a telefonnal

Elvonul, amikor hívják vagy idegessé válik, ha utána viszed a mobilját? Esetleg mostanában egy olyan haverja neve tűnik fel a képernyőn, akiről szinte soha nem is hallasz? Tudod, hogy bárkit bárhogyan el lehet nevezni Messengeren, Viberen vagy bárhol…

#4 Semmi szex

A libidója nagyjából a nullával egyenlő. Persze ezt sok minden kiválthatja a stressztől kezdve az életviteli szokásokig, de ha már régóta húzódik a dolog, akkor lehet, hogy egy harmadik fél kavart be.

via GIPHY

#5 Ingerült

Olyan, mintha mindennel idegesítenéd: szinte minden megszólalásodra felfortyan, még akkor is ha az a legjobb szándékkal érkezik.

#6 Nem tervez

Korábban sokszor szőttetek közös jövőbeli terveket, ezek viszont már jó ideje nem kerültek terítékre.

#7 Állandó kimaradás

Régen is eljárt haverozni/ barátnőzni, de mostanában sűrűbbek az ilyen kimenők. Ráadásul, ha megkérdezed, milyen volt a program, inkább csak nagyokat hallgat vagy egy-két szóban összefoglalja.

 

Kiemelt kép: Pexels / freestocks.org


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló