Otthon

Képeken mutatjuk meg, milyen lesz a világ első úszó városa

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.21 | 13:48

A Blue Estate Island egy csodálatos új fejlesztés a Karib-tengeren, amely a gyűrűs szintű stúdióapartmanoktól a mega-kúriákig szinte mindent kínál.

Szívesen élnél a világ első úszó városában? Most már lehetséges, ha 20 000 és 1,5 milliárd dollár közötti összeged van erre. A Blue Estate Island egy csodálatos új fejlesztés a Karib-tengeren, amely a gyűrűs szintű stúdióapartmanoktól a mega-kúriákig szinte mindent kínál.

Az ember által készített szigetet a semmiből építették fel, és területét tekintve fele akkora mint Monaco. Ez az úszó város több mint 15 000 állandó lakosnak, számos vállalkozásnak, iskolának és kórháznak ad majd otthont.
Vessünk egy pillantást arra, hogy mi van a jövő álom-otthonában.

A Blue Estate lakóházak ma 2022-ig kerülnek értékesítésre, a teljes befejezés 2025-re várható. Ha minden a tervek szerint alakul, egyes ingatlanok 2023-ig átadhatók lesznek.

Ilyen álomszerű környezetben élni mindenki számára gyönyörű valóságos lehet, hiszen 20 000 dollárért kínálnak stúdió-apartmanokat, amelyek ára elsőre meglepően alacsonynak tűnik.

Az úszó otthonok bőséges területeket kínálnak a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, és nincsenek messze sem Miamitól, sem a Bahama-szigetektől.

A külső falak képesek megfogni a hullámzást, így a sziget teljes biztonságban lesz a víztest vad áramlataitól. A fejlesztők szerint az úszó várost megújuló forrásokból üzemeltetik majd a negatív CO2-kibocsátás fenntartása érdekében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló