Otthon

Konténert alakított igazi álomotthonná ez a kreatív házaspár

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.08 | 07:21

Ana White Alaszkában él férjével, és szeretnek dolgokat építeni. Legutóbbi projektjük egy konténerház volt, elég jól sikerült.

Egy alig több mint hét méter hosszú és két és fél méter széles konténerből olyan otthonos kis kuckót építettek, hogy az embernek fel sem tűnik, hogy tulajdonképpen egy fém dobozban ücsörög.

Rusztikus és praktikus berendezéssel, okos megoldásokkal tették élhetővé akár két ember számára is ezt a lakást, van például liftes franciaágy, variálható nappali, átalakítható bútorok, rejtett tárolók, sőt, még fürdőszoba is, így tényleg nem nélkülöz semmiféle kényelmet. Az tuti, hogy komfortosabb, mint egy 8 négyzetméteres tokiói lakás.

Open Concept Modern Tiny House with Elevator Bed

Plans Now Available: https://www.sprucdmarket.com/plans/open-concept-rustic-modern-tiny-house-framing-shell/ Amazing Tiny House with open feel, everything transforms! Bed on DIY electric lift! Our favorite tiny house yet! Subscribe to my channel! https://www.youtube.com/user/knockoffwood?sub_confirmation=1 More info and plans/sources: http://www.ana-white.com/2017/01/open-concept-rustic-modern-tiny-house-photo-tour-and-sources Full of fresh, original tiny house ideas, this 24 foot long rustic modern tiny dream home on wheels has it all …


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló