Otthon

Ez a ház csak 10 négyzetméter, de azonnal be akarnál költözni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.09 | 20:41

David és Catherine megunták, hogy nem volt saját lakásuk, építettek ezért maguknak egy nagyon kicsit, használt anyagokból. Te pedig nem fogsz hinni a szemednek!

Tudjuk, hogy nem a méret a lényeg, és hogy 8 négyzetméteren is nagyon jól el lehet éldegélni, és hogy házat akár egy konténerből is lehet építeni. David és Catherine is akart magának végre egy saját otthont, de ahelyett, hogy sok pénzt költöttek volna rá, inkább az eszüket és a kreativitásukat használták: egy régi trailer alapjára építették fel mini faházukat, újrahasznosított anyagokból. Két dolog volt biztos: akartak bele egy kényelmes kanapét, és egy fürdőkádat. De ezenkívül egy tágas konyha is belefért a tényleg alig több mint 10 négyzetméter alapterületű házba. És még jól is néz ki:

Creative Couple’s Stunning Tiny House Cost Only $17k!

Built for only US$17,000 this young couple’s incredible tiny house is packed with unique and interesting design elements. The entire build was carried out as a DIY project using mainly reclaimed materials, as the couple saved up for each new phase of the construction.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló