Otthon

Hatalmas változás jön a hazai IKEA üzleteiben

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.11 | 10:48

Változik a magyar IKEA boltok nyitva tartása. 

Megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét az IKEA Magyarország. Augusztus elsejétől kezdve hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 óra között lesz nyitva a látogatók az Örs vezér téri, a budaörsi és a soroksári áruházat. A Központi Ügyfélszolgálat munkatársai 8:30-tól 19:00 óráig lesznek elérhetőek, írta közleményében az IKEA.

Rövidül a magyarországi IKEA áruházak nyitva tartása.

Jelenleg hétfőtől szombatig 9 és 21 óra között vannak nyitva, vasárnap pedig 9-től 19 óráig. Augusztustól viszont hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10-től 19 óráig lesznek nyitva az áruházak. Az IKEA egyben kibővíti és meg is erősíti Központi Ügyfélszolgálatát. Ez egy fejlesztés után távolról működő értékesítési ponttá alakul.

Szélesedik a táveléréssel működtethető szolgáltatások köre,

a vásárlók egy 24 órán át elérhető chatbot segítségét is igénybe vehetik. A tervezési szolgáltatások – például konyha- vagy hálószoba tervezés – még több időpontban elérhetők lesznek. Erősítik a termékválasztáskor és a rendelések véglegesítésében nyújtott támogatást is. A panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathatják meg a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak, akik így azonnal

lépéseket tudnak tenni a probléma megoldása érdekében.

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem, akkor nézz bele! 

A Központi Ügyfélszolgálat munkatársai minden nap 8:30 és 19:00 óra között állnak majd rendelkezésre, az olyan önkiszolgáló lehetőségek pedig, mint például a chatbot, a házhoz szállítás nyomon követése és a reklamáció állapotának ellenőrzése, a nap további részében is elérhetők maradnak a vásárlók számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló