Otthon

Két új boltot is nyit az IKEA

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.20 | 16:48

Az IKEA Budapesten kívüli bevásárlóközpontokban tervezi a terjeszkedést, meglévő üzleteik pedig több, környezetbarát megoldással újítanak.

A magyar cseh és szlovák IKEA regionális ügyvezetője és fenntarthatósági vezetője David McCabe szerint tavaly már a cég teljes árbevételének ötödét tette ki az online értékesítés. Weboldalukon több mint 12 millió egyedi látogatást regisztráltak tavaly, ami 1,9 millióval több 2020-hoz képest. Az áruházakba érkező látogatóik száma hétmillió volt, ami 0,9 millióval haladta meg a korábbi időszakot. Októberben jelentették be, hogy különleges pénzügyi juttatásban részesítik a munkatársaikat. A Magyarországon 153 millió forint értékben osztott jutalom az UPPSKATTA nevet kapta és az elmúlt, kivételes időszakban történő helytállásért osztották ki. Az áruházakban

a FYND (leértékelt áruk) területeket átépítették Circular Hub-bá

(Fenntartatósági Pontokká), az eddiginél szélesebb a választék használt és olyan bútorokból, amelyek korábban kiállított darabok voltak az áruházakban. Az IKEA Family tagjaink számára elindították a Garantált visszavásárlás gyermekbútorokra nevű új szolgáltatást. Az IKEA tervei között szerepel, hogy

2 pop-up stúdiót nyissanak Budapesten kívüli bevásárlóközpontokban.

Itt tervezési és lakberendezési tanácsadó szolgáltatást nyújtanak majd, illetve az online rendelések kapcsán is támogatni fogják a vásárlókat. A mobilalkalmazás is új funkcióval fog gazdagodni. A vásárlóknak lehetőségük lesz arra, hogy áruházi vásárlásnál az úgynevezett Scan&Go módszert használják.

Az alkalmazás segítségével tudják majd regisztrálni a kiválasztott termékeket,

és ennek használatával ki is tudják fizetni azokat. Így elkerülhetik a sorban állást a kasszáknál. Az újítás kísérleti fázisa Csehországban fog elindulni, tervek szerint 2023-ban vezetik be Magyarországon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló