Otthon

Már kapható az Okospárna, a horkolás mellett a párnacsatákat is felejtsük el

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.14 | 12:03

Valamire nagyon ráéreztek a tervezők, a ZEEQ fejlesztésére nyáron kezdtek el gyűjteni a Kickstarteren, és berobbant az üzlet.

 

50 ezer dollárról álmodtak, de 400 ezernél több jött össze a ZEEQ a okospárnára, mely szó szerint őrzi az álmunkat. Az ébresztő funkciója például van olyan okos, hogy nem a mélyalvási fázisba rondít bele. A mosható huzat alatt hangszórók is vannak, melyhez nyugis zenéket akár a Spotify-ról vagy Bluetooth segítségével is szerezhetünk. Még egy mikrofon is  került a vánkosba, ami ha horkolást észlel, azonnal neszezni kezd. Fel éppen nem ébreszt, de ahhoz pont elég, hogy átforduljunk a másik oldalunkra.

 

kisparna

 

 

A két tervező, Warrick Bell és Miguel Marrero  a feleségeiknek köszönhetik az egész projektet: egyikük csak zenére tudott elaludni, a másikukat pedig állandóan ébresztette az asszony a horkolás miatt. Az életvitelhez segítséget nyújtó, iOS- és Android-kompatibilis alkalmazás monitorozza szokásainkat, és ha kell, tanácsot ad, például hogy mennyi folyadékot vigyünk be. Anyaga masszív, de puha is: memóriahabos töltet van benne. Az elemei nem melegszenek túl, és le sem merülnek, ha napokig bekapcsolva hagyjuk.

 

 

Aludjunk rá még egyet, ugyanis az ára elég húzós (149 dollár, még early bird-ként is, de az a készlet már el is fogyott), illetve ha zajos környéken laksz, akkor nem a párna tehet arról, ha vacak az éjszakád.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló