Otthon

Mindenét beleölte Korda György, most mégis el kell adnia a házát

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.30 | 15:18
  • trendindex: 4

A több, mint húsz szobás Korda villa a budai Szemlőhegy tetején van.

Korda György és Balázs Klári úgy döntött, hogy eladásra hirdeti meg panzióként is üzemelő házukat. A hatalmas épület huszonöt éve épült és 2017-ben esett át egy nagyobb renováláson, amibe Kordáék akkor állítólag szinte minden pénzüket beleölték. A 22 plusz két félszobás, budai ingatlanért 780 millió forintot kérnek – írja a Pénzcentrum.

A 22 plusz két félszobás kastély jelenleg szállodaként üzemel,

a tulajdonosok 780 milliót kérnek a budapesti Szemlőhegyen található ingatlanért, amit az ingatlan.comon hirdetnek. Az épület alapterülete összesen 1509 négyzetméter, a telek pedig 1341 négyzetméteres. Az épület összesen 6 szintes, pince, földszint, 3 emelet és egy padlástérből áll. A pinceszinten 12 személygépkocsi tárolására alkalmas garázs, kiszolgáló- és szociális helyiségek, iroda valamint egy díszes különterem is található. Az épület jobb szárnyában egy

külön bejáratú, műszakilag is leválasztott, három szintes villalakás

található, téli kerttel és terasszal – ez lehet  Korda György és Balázs Klári otthona. Az ingatlanos székhelynek, magánrendelőnek is ajánlja az ingatlant. A Booking.com szerint, a jövő év első hetére még lehet szobát foglalni a Korda-villába. Két főnek egy éjszaka 18 345 forint, a háromágyas szoba ára pedig 24 090 forint egy éjszakára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló