Utazás

Az apa, aki autóval vitte a lányát iskolába – Kínából Seattle-be

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.25 | 08:43

A 30 ezer kilométeres utat 108 nap alatt tették meg Nanjingtól Seattle-ig.

Az apa ígéretet tett a lányának, hogy ha felveszik, ő maga fogja autóval a suli kapujáig szállítani. A lányt fel is vették a Seattle-i Egyetemre. Így hát Huang Haitao és a lánya, Huang Xinyi egy szép napon felkerekedtek, és elindultak Kína keleti részéből Amerika nyugati felébe. A 30 ezer kilométeres epikus utazás 108 napig tartott és 26 országot érintett – még Magyarország déli részén is keresztülautóztak. Southamptonban szálltak hajóra Amerika felé. Ott a legendás 66-os úton mentek el Los Angelesig, majd onnan fel Seattle-be. Szeptember 11-én érkeztek meg. Az amerikaiak persze rögtön nagy hűhót csapva akarták őket fogadni, de az apa szerényen elutasította a lehetőséget. Nem a szenzáció miatt vágtak neki az útnak, hanem hogy eltöltsön egy kis időt a lányával, mert amíg egyetemre jár, addig nem fognak sokat találkozni.

Neki is megvan a saját élete, és a legkevesebb, amit apaként tehettem, hogy én magam vittem át őt az élete következő fejezetébe.

Az általános iskolai tanár apa és a lánya nem először tettek meg egyébként ilyen nagy utat együtt, először pár évvel ezelőtt az Ézaki-sarkig autóztak el.

null

null


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.