Utazás

Kihajítottak egy csoport oroszt egy miskolci szállodából – frissítve!

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 14:48

A hotel tulaja ukrán, ráadásul épp a fronton van.

Egy orosz turista az orosz TourDom nevű portálnak mesélte el, hogy november huszadikán este kitették őket a Premier Hotel Miskolcból, ahol szobát béreltek.

„Este 6 óra körül jelentkeztünk be a szállodába.

Az út után lezuhanyoztunk, és már készültünk lefeküdni, de 9 óra körül felhívott az igazgató és közölte, hogy sürgősen ki kell költöznünk. Valójában egyszerűen kihúztak minket az ágyból, és kikísértek” – szólt a beszámoló. A fiatalember oroszul beszélt, elég udvarias volt, még bocsánatot is kért, de határozottan jelezte, hogy ki kell költözniük, így összepakoltak és elhagyták az épületet. Az orosz szerint az igazgató elmondta, hogy

a szálloda tulajdonosa ukrán, ráadásul a háborús övezetben tartózkodik.

Utasítása értelmében pedig nem fogadhatnak orosz útlevéllel rendelkező turistákat. A turisták panaszt tettek a Booking.com-nál. A debreceni orosz főkonzulátus kapcsolatba lépett a miskolci polgármesteri hivatallal és hivatalos levelet küldtek az érintett szállodának, hogy magyarázatot kérjenek az esetre.

Frissítés:

Az RTL megkereste az érintett szállodát. Az igazgató szerint érintett vendégeiket nem kényszerítették, hanem megkérték arra, hogy költözzenek át a szomszédos négycsillagos szállodába, ahol szobát foglaltak számukra, majd békében elváltak egymástól. Azt is jelezte, hogy a szálloda nem kommentálja vendégei magánéletét, állampolgárságát vagy nézeteit.

(via)

Ezek itt a leggyakrabban fotózott hotel-fürdőszobák


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.