Utazás

Hajléktalan plüssmacival borzolja az idegeket a TSA

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.16 | 12:02

A gigászi mackót az ellenőrzésnél nem engedték fel a repülőre, elhagyottan pedig mém lett.

YouTube
YouTube

Ennek a nagyon szomorú plüssmackónak a képe járja be tegnap óta az internetet, némi vihart is kavarva. Nem elég, hogy az amerikai közlekedésbiztonsági cég, akik rendkívül szigorúan ellenőrzik a beszállást, posztolta a fotót az óriási állatról, de hozzá egy olyan, tréfásnak szánt szöveget is kanyarítottak, amiben mintha egy hajléktalanról volna szó – hozza az Uproxx:

A tulajdonosai hátrahagyták. Ha önök esetleg látnák, ahogy Los Angeles utcáit rója, kérjük etessék meg.

Vélhetően arra szerették volna az utasok figyelmét így felhívni, hogy jobban nézzenek utána a csomagokra vonatkozó előírásoknak. De kissé túllőttek a célon: a céget megkereste a mackó igazi tulajdonosa, és helyreigazítást kért. Az egyébként népszerű, YouTuber srác még jegyet is vett testes „kísérője” számára, de hiába. Csomagként viszont nem tudta feladni, mert túl nagy volt a scanneléshez. Felajánlották neki, hogy a repülőjegy árát visszakapja, de a fiú a barátnőnek szánt figyelmességet a becsekkolásnál már a sorsára hagyta:

Click on the link in our profile to read a blog post on this subject. ***UPDATE*** After watching a YouTube video posted by the traveler, we’ve learned that he’s a popular YouTuber and this was a stunt to see if he could get the giant bear on the plane. He even made up a backstory that the bear was a gift for his girlfriend. The bear did not belong to a child. The passenger had actually bought a ticket for the bear. After the airline and TSA decided the bear was too large, the airline offered to refund the ticket and the traveler was given the option of checking the bear as checked baggage. The traveler opted not to check the bear and left it behind.*** Why does this gigantic teddy bear look so sad? He was abandoned by his owners at LAX after the airline and TSA determined that he was just too big to be screened as a carry-on and taken on the plane. It’s a good idea to check with your airline prior to traveling with overly large items as cary-ons. If you see this wayward bear strolling the streets of LA, please feel free to feed him. #TSATravelTips

A photo posted by TSA (@tsa) on

A TSA oldalán kommentelők persze megragadták az alkalmat, hogy elverjék a port a társaságon, akik „istennek képzelik magukat”. Van, aki az utasok jogait sérelmezi, más pedig odáig megy, hogy karácsonyi ajándékként ki akarja rúgatni a Los Angeles-i nemzetközi reptér dolgozóit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló