Film

Nem hiszed el, de ezek a filmek 2017-ben lesznek húszévesek

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.02 | 17:57

Ha még nem láttad őket, itt az ideje, hogy pótold a hiányosságokat, ha pedig nagy kedvenceid, jobb alkalom nem is kell rá, hogy ismét megnézd őket. Ha készen állsz beismerni azt, hogy öregszel, akkor vess egy pillantást azokra a filmekre, amelyek 1997-ben kerültek a mozivászonra. Rohan az idő.

Men in Black – Sötét zsaruk (Men in Black)

Az amerikai sci-fi-vígjáték Lowell Cunningham képregénye alapján készült, Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével érkezett a mozikba a filmváltozat. Azóta vágyunk mindannyian egy neutralizálóra.

Az ötödik elem (The Fifth Element)

Luc Besson rendezésében az emberiség jövője forog kockán, minden Korben Dallason múlik, miután az „ötödik elem”véletlenül az ő taxijába pottyan. Már csak a többi négyet kell megtalálniuk ahhoz, hogy a sötét bolygó ne csapódjon a Földbe. Világjegy!

Titanic (Titanic)

A Titanic 11 Oscar-díjat zsebelt be, a főszerepben Kate Winslet és Leonardo DiCaprio látható, a film James Cameron írásában és rendezésében az elsüllyedő RMS Titanic történetét meséli el két szerelmes szemszögéből.

Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke (Austin Powers: International Man of Mystery)

Austin Powers a brit titkosszolgálat legyőzhetetlen fegyvere, de egy különleges küldetés miatt harminc évre jégre teszik. A hibernációból a 90-es évek közepén ébred, az ügynöknek pedig nehezére esik felfognia, hogy a bársonyöltöny már nem menő.

Good Will Hunting (Good Will Hunting)

Gus Van Sant filmdrámájának forgatókönyvét a két főszereplő, Matt Damon és Ben Affleck írta amiért bezsebelték az Oscart is, Robin Williams a filmben nyújtott alakításával pedig elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Tudom, mit tettél tavaly nyáron (I Know What You Did Last Summer)

Sokan műfajteremtőnek tartják a ’97-es amerikai tinihorrort. A film alapjául most is Lois Duncan 1973-as regénye szolgál, a történetben Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt és Sarah Michelle Gellar játssza a főszerepet.

Jackie Brown (Jackie Brown)

Quentin Tarantino abszurd humora ismét megcsillan ebben a filmjében, melynek főszereplője egy stewardess, aki fizetését azzal próbálja kiegészíteni, hogy pénzt csempész egy fegyverkereskedőnek. A nőt a rendőrök megcsípik, de neki esze ágában sincs börtönbe menni.

Herkules (Hercules)

Az 1997-ben bemutatott egész estés amerikai rajzfilmben a művészetek istennői, a múzsák mesélik el Herkules történetét, aki gyermekkorában elveszti halhatatlanságát, ám ereje viszont megmarad, így kell boldogulnia a halandók között, míg meg nem találja a módját, hogy ismét az istenek közé emelkedjen.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.