Film

Szar ügy, Sir Patrick Stewart lesz a kaki-emodzsi

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.19 | 09:33

X Professzor avagy Picard kapitány jól belenyúlt ebbe az emodzsi-film szerepbe…

Youtube
Youtube

Éppen Poop karakterét sikerült megcsípnie a kiváló brit színésznek, akinek sci-fis szerepein túl színpadi alakításai is emlékezetesek. Stewart a hangját adja az Emodzsi filmhez, akárcsak Jennifer Coolidge, Maya Rudolph, James Corden, vagy TJ Miller és Ilana Glazer.

via GIPHY

Annyira nem lesz azért övön aluli a mozi, ugyanis az Angry Birds filmet jegyző stúdió készíti, a rendezést pedig Tony Leondisra bízták, aki a Kung Fu Pandát is dirigálta – számol be az NME.

A történet szerint az okostelefonba zárt kis hangulatjelek titkos életébe kaphatunk bepillantást. Az animációs film eseményei Gene (aki a Silicon Valley-sztár Miller hangján szólal meg) körül bonyolódnak. Ő egy olyan különleges emodzsi, aki képes arckifejezéseket vágni, de emiatt nem akar kilógni a többi, “normális” társa közül. A legjobb barátjával, Hi-5-val nekivág (ez lesz Corden), hogy megkeressék a hírhedt kódfeltörőt, Jailbreaket (akit pedig Glazer szólaltat meg), hogy rendbe tegye főhősünket. A filmet 2017 augusztusában tervezik bemutatni:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló