Film

Két új rendezővel még idén leforgathatják a Bad Boys trilógia záró részét

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.01 | 11:26

Most már tényleg összejöhet az évek óta halogatott projekt.

A Sony már évek óta halogatja a Bad Boys filmsorozat harmadik részének leforgatását, a projekt már egy ideje tervben van, és számos forgatókönyvíró és rendező neve szóba került már a folytatás kapcsán, csak aztán mégse történt semmi. Most viszont újra körvonalazódni látszik a film, és ha minden igaz, még idén elkezdhetik forgatni a továbbra is Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével tervezett produkciót. 

Fotó: Columbia Pictures

Az évek óta rebesgetett harmadik Bad Boys-mozihoz a Sony az Adil El Arbi – Bilall Fallah rendezőpárost tervezi leszerződtetni. A stúdió hivatalosan még nem jelentette be, de ha a felek tényleg meg tudnak állapodni, akkor már idén augusztusban elkezdhetik forgatni a záró részt, amelynek Bad Boys For Life lesz a címe.

Legutóbb tavaly szeptemberben lehetett hallani a projektről, akkor Jerry Bruckheimer producer árulta el, hogy még nem adták fel, és jelenleg is egy új forgatókönyvíró dolgozik a projekten. A producer nem hazudott, hiszen most már tényleg csak egy lépésre van attól, hogy megegyezzenek a rendezőpárossal. Izgatottan várjuk!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló