Film

A Warner azt szeretné, ha Mel Gibson rendezné az Öngyilkos osztag folytatását

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 11:15

A stúdió ötlete érdekes és merész is.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 06: Actor/filmmaker Mel Gibson attends the 89th Annual Academy Awards Nominee Luncheon at The Beverly Hilton Hotel on February 6, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Mel Gibson Beverly Hillsen 2017 februárjában. Fotó: Kevin Winter/Getty Images.

Az Öngyilkos osztag (Suicide Squad) volt tavaly a legjobban hype-olt és a legnagyobb csalódást keltő film is egyben. Hiába a sztárgárda és az egy filmre összeboronált legtöbb képregényes gonosz karakter, a mozi nem váltotta be teljesen a reményeket. Azért persze

hozott 745 milliót világszerte, ez pedig elégségesnek bizonyult ahhoz, hogy elkezdjenek a folytatáson gondolkodni.

Mel Gibson sokáig nem kívánatos ember volt Hollywoodban a botrányai miatt, azonban a Fegyvertelen katona sikere és Oscar-jelölései után most úgy tűnik, az egykori Mad Maxet újra kegyeibe fogadták Amerikában. Sorra kapja a felkéréseket a nagy és a független stúdióktól egyaránt. Gibson már bejelentette két filmhez való csatlakozását is. Will Ferrell és Mark Wahlberg partnere lesz a Megjött apuci második részében, majd Vince Vaughnnal forgatja le a Dragged Across Concrete című független filmet.

A Warner közben az Öngyilkos osztag folytatásának sztoriját megosztotta Gibsonnal, aki elégedett volt az anyaggal, tetszett neki, de ez még nem hivatalos, a stúdió így más rendezők felé is tapogatózik (pl. Daniel Espinosa). Az első részt rendező David Ayer pedig már másik filmen dolgozik: a Gotham City Sirens a DC univerzum női gonoszait tereli majd egy filmbe.

És hogy milyen lenne egy Mel Gibson-féle Öngyilkos osztag? Jó véres és naturális, robbannának az érzelmek és a hatásvadászat petárdái, és talán még némi patetikus gellert is kapna a sztori. Akármilyen hajmeresztő lenne, mi azért megnéznénk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.