Film

Mozi: tarolt Crood, a kőkorszaki szaki

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.22 | 11:48

1913 amerikai mozi bevételei alapján az őscsaládot jobban szerették, mint Denzel Washingtont.

Szilárdan őrzik vezető helyüket Croodék az észak-amerikai mozi toplistán. Az újabb bemutatók sem szorongatták meg a Croodék: Egy új kor című kőkorszaki családi animációt, a jegyár bevételeket tekintve.

A Universal Pictures mozi nagyjából 1,7 millió dollárt (502,6 millió forint) gyűjtött

1913 moziban a hétvégén. Ezzel megelőzte Denzel Washington filmjét, az Ördög a részletekbent, és a Judas and the Black Messiah-t is – írja a Variety. Az ősember mozi 13 hete menetel: novemberi bemutatója óta 50 milliót szedett össze. Így hamarosan akár a Tenetet (58 millió dollár), a karanténkorszak csúcstartóját is megelőzheti. A nemzetközi piacokkal együtt összesen 154 milliót fialtak eddig Croodék.

Második helyen az Ördög a részletekben végzett

1,2 millió dolláros bevétellel. A Rami Malek és Jared Leto nevével fémjelzett thriller mozi négy hét alatt 11 milliót gyűjtött. A harmadik helyezett, Judas and the Black Messiah filmre 905 ezer dollárért váltottak jegyet a nyitva lévő észak-amerikai mozikban, összesítve így már 3,3 milliónál tart. Az utóbbi két film a Warner Bros.-nál készült, így az HBO Max streaming szolgáltatónál is megnézhető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló