Film

A Wonder Woman 2 szexi, kőkemény csajok csatája lesz, megvan ki lesz az ellenfél

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.27 | 09:43

Egy igazi ragadozóval kell majd összecsapnia a hősnőnek.

Idén már csak egy Aquaman filmünk lesz a DC jóvoltából, a Wonder Woman folytatása pedig jövő novemberben kerül majd a mozikba. Most kiderült róla pár fontos részlet, melyek közül is a leglényegesebb az, hogy ki lesz a film szupergonosza, aki folyton keresztezi majd Wonder Woman útját.

Ő pedig nem lesz más, mint a Gepárd (Cheetah), polgári nevén Barbara Ann Minerva, aki civilben, vagy inkább szupergonosszá válása előtt régészként tevékenykedett a brit kormány megbízásából Afrikában, hogy megtalálja a növények istene, Urzkartagan elveszett városát, ám abban nem lesz köszönet: az istenség ember-gepárd hibriddé változtatja.

A Wonder Woman 2. rész a hidegháború idején, vége felé, a 80-as években fog játszódni. Gepárd szerepére hivatalosan eddig Emma Stone-t környékezték meg, de ő szépen megköszönve a lehetőséget, nem vállalta el. Amikor először feljött Gepárd neve, a Twitteren, Petty Jenkins rendező oldalán el is kezdődött a találgatás, hogy ki lehetne a legjobb a szerepre, Charlize Theron és Sarah Paulson neve többször is felmerült, utóbbi, oda is kommentelt egy “Yes please”-t, ami azonban nem jelent még semmit. De mi azért szívesen odaadnánk Sarah Paulsonnak Cheetah gúnyáját.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.