Film

Megvan az idei Arany Málna díjas film!

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.04 | 20:24
  • trendindex: 6

Mindig az Oscar elé időzítik, és mivel az ma este van, így nem nehéz kitalálni, hogy az Arany Málna díj átadója pedig tegnap volt.

Idén egy rajzfilm lett a befutó: Az emoji-film. Ami, valljuk be nem akkora meglepetés, mert abban az emberiségnek a moziba járó teljes fele megegyezett, hogy az bizony pocsék film. Az alkotóknak, pláne az Arany Málna elnyerése után, van miről elgondolkodniuk. Ez az Arany Málna 38 éves történetének első animációs filmje, ami a legrosszabb film díját elnyerte.

De nemcsak a film, hanem a forgatókönyv és a rendezés is “nyert”. A legrosszabb színésznő Tyler Perry komikus lett, aki ugyan férfi, de annyira rosszul játszott egy nőt egy nálunk szerencsére be sem mutatott filmben, hogy el is nyerte a díjat. A legrosszabb férfi Tom Cruise lett a Múmiával. A legrosszabb folytatás a Sötét ötven árnyalata lett, ami kapott még egyet, a legrosszabb női mellékszereplő díját (Kim Basinger). Mel Gibson viszont a legrosszabb férfi mellékszereplő lett (Megjött apuci 2.). Gratulálunk a győzteseknek!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló